top of page
20211207-MR210184.jpg

Gratis masterclass:
Boost je duurzame ambities

Kun je wel een duurzame boost gebruiken? In deze masterclass zal ik ervoor zorgen dat je binnen 1,5 uur weet hoe je het meest effectief verdere stappen zet op het gebied van duurzaamheid. Ik stel je op de hoogste van de recente duurzame ontwikkelingen en geef je de handvatten om met deze informatie effectief in actie te komen.

 

Waarschijnlijk herken je het wel, er is zoveel informatie beschikbaar en soms spreekt het elkaar ook nog eens tegen. Waardoor je eigenlijk niet meer weet waar je moet beginnen. Na deze masterclass weet je hoe je de grote hoeveelheid informatie weer omzet in concrete eerste stappen. Waardoor je met slagkracht invulling geeft aan eco-positief handelen binnen jouw bedrijf. Zodat jij als koploper weet hoe je jullie ambities kunt omzetten in acties om toekomstbestendig te worden én te blijven.

Aan het einde van de masterclass is er nog alle ruimte om
vragen te stellen, zodat het zeker is dat jij weet welke actie er nodig is voor dat toekomstbestendige bedrijf.

De masterclass is op 21 maart 2022 van 09.00 - 10.30 uur online via Zoom.

Mist en natuur

''Meeting the needs of all, within the planetary boundaries''
Kate Raworth, The Doughnut Economy

Inhoud

  • De toekomst is nu: Wat zijn de actuele duurzame ontwikkelingen waar je rekening mee moet houden? Er is veel informatie beschikbaar waardoor je misschien niet meer weet waar je moet beginnen.

  • Duurzaam DNA: Op welke manier krijgen je collega’s en het management mee op deze duurzame reis zodat duurzame beslissingen maken de normaalste zaak van de wereld wordt? Vanuit die positie stuit je op minder weerstand en kun je effectief stappen blijven zetten. 

  • Eco-positief ondernemen: Je wilt niet alleen je negatieve impact verkleinen, maar juist ook je positieve impact vergroten. Hoe zet je je handafdruk in om juist ook anderen te inspireren en nieuwe klanten aan te trekken? Hoe kun je CO2-compensatie, investeren duurzame projecten & communicatie hiervoor inzetten?

  • Wat is jouw grootste obstakel? Ik hoor tijdens de masterclass graag waar jij tegenaan bent gelopen in de duurzame stappen die je hebt gezet. 

Mist en natuur

''A world where organizations flourish, ecosystems thrive and people become alive''
Giles Hutchins & Laura Storm, Regenerative Leadership

Ja! Ik wil me aanmelden voor de online masterclass op 21 maart 2022 van 09.00 - 10.30 uur.

Kun je niet op deze datum maar heb je wel interesse om op een andere datum bij de masterclass te zijn? Vul dan het formulier aan en vink de checkbox aan zodat ik je op de hoogte kan houden als er nieuwe data zijn waar je je voor in kunt inschrijven,

Als je klikt op verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.
De gegevens worden alleen gebruikt om te communiceren over de masterclass.

Je hebt je succesvol aangemeld voor de masterclass! Je krijgt een bevestiging in je mail.

Sign me up!
bottom of page