top of page
20211207-MR210184.jpg

Gratis masterclass: CSRD ready

De CSRD? Yep, de Corporate Sustainability Reporting Directive. Dé nieuwe wet- en regelgeving die vanuit de EU de komende jaren wordt uitgerold op het gebied van duurzaamheid. Maar dat is toch alleen verplicht voor grote bedrijven? Nog wel én toch kun je er al heel snel mee te maken krijgen. 

Een van de eerste stappen voor CSRD-plichtigen: onderzoeken hoe het gesteld is met duurzaamheid in hun keten, de toeleveranciers dus. En dat kan jij dus zijn. In 2024 begint het meten, dus ook van jouw impact in hun keten. Ben je al CSRD ready? Of sta jij met je mond vol tanden als ze informatie bij je gaan opvragen? En ook al heb je er nog niet direct mee te maken als toeleverancier, de grens waarop je er aan moet voldoen wordt steeds lager. Zodat ook snel de MKB-er ermee te maken heeft.

 

Hoe fijn is het omdat nog voor de drukte weer begint in september even de tijd te nemen om je hier in te verdiepen? 

In deze masterclass neem ik je mee en zal ik ervoor zorgen dat je binnen 1 uur up-to-date bent over de CSRD & waar jullie focus op moet liggen. Ik stel je op de hoogste van de recente duurzame ontwikkelingen en geef je de handvatten om met deze informatie effectief in actie te komen.

 

Waarschijnlijk herken je het wel, er is zoveel informatie beschikbaar en soms spreekt het elkaar ook nog eens tegen. Waardoor je eigenlijk niet meer weet waar je moet beginnen. Na deze masterclass weet je hoe je de grote hoeveelheid informatie weer omzet in concrete eerste stappen. Waardoor je met slagkracht invulling geeft aan hoe jullie handelen op het gebied van de CSRD binnen het bedrijf. Zodat jij weet hoe je jullie ambities kunt omzetten in acties om toekomstbestendig te worden én te blijven.

Dese masterclass was op 22 augustus 2023 van 09.00 - 10.00 uur online via Zoom. Binnenkort volgt een nieuwe datum. Wil je een seintje krijgen als ik een nieuwe datum plan? Vul dan het onderstaande formulier in en vink dan het vakje voor een nieuwe datum aan.

Mist en natuur

''Meeting the needs of all, within the planetary boundaries''
Kate Raworth, The Doughnut Economy

Inhoud

  • De toekomst is nu: hoe zit het met de CSRD? Wat houdt het in?

  • CSRD ready: ik neem je mee in hoe je je kunt voorbereiden op de CSRD zodat je CSRD ready bent.

  • Slagkracht: Je wilt niet alleen je negatieve impact verkleinen, maar juist ook je positieve impact vergroten. Waar zit bij jullie de slagkracht om aan de slag te gaan met de CSRD?

Mist en natuur

''A world where organizations flourish, ecosystems thrive and people become alive''
Giles Hutchins & Laura Storm, Regenerative Leadership

Ja! Ik wil me aanmelden voor de online masterclass op 22 augustus 2023 van 09.00 - 10.00 uur.

Kun je niet op deze datum maar heb je wel interesse om op een andere datum bij de masterclass te zijn? Vul dan het formulier aan en vink de checkbox aan zodat ik je op de hoogte kan houden als er nieuwe data zijn waar je je voor in kunt inschrijven,

Als je klikt op verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.
De gegevens worden alleen gebruikt om te communiceren over de masterclass.

Je hebt je succesvol aangemeld voor de masterclass! Je krijgt een bevestiging in je mail.

Sign me up!
bottom of page