top of page
shutterstock_444106096.jpg

Vergroot je positieve impact

Je wilt weten waar je staat als organisatie en waar de kansen liggen om een positieve impact te maken.

  • We maken een impact analyse waarin de CO2-footprint wordt berekend en CO2-reductiedoelen worden gesteld.

  • We kijken naar de meest effectieve manieren om meer positieve impact te maken, zowel binnen je organisatie, in de keten en op jullie directe omgeving.

  • Wil je graag je bedrijfsmodel onder de loep nemen? Leg me de dilemma's uit, dan werken we de mogelijkheden uit!

The future? Let's go!

Impact analyse

Ik help je inzicht te krijgen in de impact die je organisatie heeft op dit moment. Daarmee gaan we aan de slag door de negatieve impact te verkleinen en de positieve impact te vergroten.

 

CO2-footprint

Ik help jouw organisatie met het verkleinen van je CO2-footprint, door een praktisch systeem op te zetten waarmee je het zelf monitoren en structureel CO2-reductie behaalt.

 

CO2-Prestatieladder

Werk je voor opdrachtgevers die vragen om een certificaat van de CO2-Prestatieladder? Daar kan ik je ook mee helpen! Hiermee kun je bij aanbestedingen voordeel mee behalen.

Gedragsverandering

De transitie naar een duurzame samenleving gaat over veel meer dan cijfers en maatregelen. Uiteindelijk zijn het de mensen die het moeten gaan doen. Daarom is het belangrijk dat dit een centrale rol heeft in het proces van verduurzamen. Mijn rol als Klimaatcoach bij Klimaatgesprekken & Ambassadeur van de Verborgen Impact komen hierin van pas. 

bottom of page